VISFAS - Visuell fasilitering

Tegninger gjør en forskjell.

- Det vil det også på din arbeidsplass

Og derfor skal du velge VISFAS

VISFAS er en forkortelse for visuell fasilitering, og det er nettopp det vi arbeider med. Betegnelsen grafisk fasilitering og visuell fasilitering dekker over samme metode, og vi bruker begge navn. 

VISFAS tilbyr kurs i grafisk fasilitering både i Norge og Danmark. Vi arrangerer selv kurs og kommer gjerne hjem til dere og holder bedriftinterne kurs.

 

Se vår kurskalender for åpne kurs eller kontakt oss hvis dere ønsker å høre mer om kurs som tilpasses dere. 

Vi er erfarne workshopfasilitatorer, og vi designer og fasiliterer workshops og andre prosesser for bedrifter. Her integreres alltid visuelle elementer og vi legger vekt på å skape en effektiv prosess i spennende rammer. Rammer som setter stemningen og gjerne utfordrer deltakerne. 

Vi lager visuelle recordinger/referat på seminarer og konferanser. Du kan lese mer om slike referater her. 

Vi tilbyr rådgivning i prosesser hvor du ønsker å bruke visuelle elementer. Vi utvikler også tegnet materiale som presentasjonstegninger  og tegnende filmer. 

Se mer på www.visuelfacilitering.com for kurs og oppgaver i Danmark. 

Vil du se et utvalg av de firma som tidligere har arbeidet med i forbindelse med utviklingsoppgaver, visuelle referat, rådgivning, interne kurs eller deltakere på åpne kurs? 

Se et utplukk her og les noen uttalelser. 

Vi elsker jobben vår. 

FORDI 

Vi synes vi er veldig priviligerte som får lov til å undervise andre i tegneteknikker og prosessledelse. Og vi gjør det med hjerte! 

Vi har lang erfaring og har undervist flere tusen kursdeltakere. 

FORDI

Vi har eksistert siden 2013 og har derfor undervist mange ulike bedrifter og bransjer. Vi gjør det vi kan for å sette oss inn i din hverdag og de prosesser du arbeider med. 

Vi er fleksible og tilpasser oss alltid deres behov.

FORDI

Vi reiser gjerne land og rike rundt for å komme hjem til din arbeidsplass og undervise. Før vi kommer går vi alltid i dialog om hvilke behov dere har og hva dere har bruk for å lære. ​

Vi også er erfarne fasilitatorer.

FORDI

Visuell fasilitering er mer enn bare et tegnekurs, for metoden lener seg opp til fasilitering. Vi er erfarne fasilitatorer og bygger opp kursene som en fasilitert læringsprosess. ​På 2 dagers kurs blir du også undervist i praktisk prosessdesign. 

Vi i VISFAS

Møt teamet vårt. 

ANNETTE HAUGEN

  • Grafisk facilitator Annette Haugen

Annette er prosessleder og grafisk fasilitator.

 

Hun veksler mellom å å designe og fasilitere prosesser, lage grafiske recordinger og undervise i grafisk fasilitering og fasilitert møteledelse i både Danmark og Norge. 

 ​

Annette har undervist over tusen kursdeltakere i grafisk fasilitering på åpne og bedriftsinterne kurs. Annette synes selv at hun har verdens beste jobb og synes det er den største fornøyelse å bli kjent med sine kursdeltakere og lære de tegneteknikker, praktisk prosessdesign og hvordan visuelle elementer kan integreres i den enkeltes jobb. 

​Annette har en mastergrad i journalistikk fra Danmarks medie- og journalisthøjskole og Aarhus Universitet. Hun har også en bachelorgrad i politikk, administrasjon og samfunnsfag. Hun er videreutdannet i coaching, fasilitering og grafisk fasilitering. 

MATIE BACH SØGAARD

  • Grafisk facilitator Matie Søgaard

Matie er prosessleder og grafisk fasilitator. 

Hun er et typisk prosessmenneske som liker å inngå i kreative miljøer hvor det ideutvikles og lages prosjekter. Hun har et talent for å tegne og er en dyktig grafisk recorder.

 

Matie underviser i grafisk fasilitering på dansk og engelsk, men forsøker seg også veldig gjerne med norske gloser (selvom de nogen ganger kommer til høres ut som svensk…).

 

Matie er utdannet Kaospilot, og har også en bachelorgrad i medievitenskap fra Aarhus Universitet. I tillegg til å være tilknyttet VISFAS er Matie også igang med å lære seg selv et håndværk; nemlig skiltemaling og hun drømmer om å dekorere alle butikks- og 

restaurantfasader i Aarhus med håndmalte skilt.

ENE

STUBSGAARD

  • Grafisk facilitator Ene Gro Stubsgaa

Ene er prosessleder og grafisk fasilitator. 

 

Ene elsker at arbejde med grafiske facilitering og visualiseringer, fordi det er en engagerende og inddragende metode, der forener en høj faglighed med et kreativt rum. Det er en levende og nærværende måde at lede processer, og fx interviews, møder og fokusgrupper på med enkle visuelle værktøjer, tusch og papir.

 

Ene er en kreativ sjæl med en akademisk uddannelse. Hun er Cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur & Film og medie med fokus på proces-facilitering, forandringsledelse og kreativ organisationsudvikling fra Aarhus Universitet. Ene er tilknyttet VISFAC som ekstern grafisk facilitator og underviser.

CECILIE

KLOK DUPONT

  • Grey LinkedIn Icon

Cecilie er kommunikasjons-konsulent og fasilitator.

 

Cecilie er utdannet i estetisk formidling fra Aarhus Universitet. Hun lager kommunikasjon på både webplatformer og sosiale medier.  Hun har et skarpt administrativt overblikk, og er med til å holde hjulene på kjørende i VISFAS' maskinrom, og tar gjerne en snakk med din bedrift om hva  et kurs i visuell fasilitering kan gjøre for dere.  

Cecilie utdanner seg i øyeblikket til fasilitator i slik at hun også kan bli en del av VISFAS' prosessteam. 

Noen ganger skal man bare få et lite skubb bak og litt inspirasjon til å prøve noe nytt og annerledes.

Vi støtter deg og viser deg forskjellige tusjer og teknikk, og det viktigste av alt; vi gir oppmuntring slik at du får utvikliet ditt tegnemot! 

Tegnetips

Det er det vi ønsker med vår mailserie 'Tegnetips' - at de gir deg lyst til å begynne og tegne og bruke visuell fasilitering som metode i ditt arbeid. 

 

(og bare rolig - du kan lett melde av deg igjen hvis du ikke syns det er noe for det. Men helt ærlig - det skjer faktisk veldig sjeldent.)

  • VISFAS på Instagram
  • VISFAS på LinkedIn
  • VISFAS på Facebook
Vi kan også slå følge på Instagram. Der kan du følge med i vår hverdag og i maskinrommet. Vi deler også bilder fra kurs, nye maler, tips til tusjer, tips til typografi, nye bøker og mye mer.

Får vi en ny bok - ja, da deler vi det med dere. 

Har noen kursdeltakere tegnet en bra mail - ja, da deler vi det med dere. 

Er vi på vei til en av norges flotte byer for å underviser - ja, da deler vi det. 

Vi er også veldig glade for besøk på Facebook eller LinkedIn. Du kan finne oss ved å søke på VISFAS.

Her kan du også se kurskalenderen, kursbeskrivelser og vi oppdaterer ofte her når kursene er ved å bli fulltegnet(og det blir faktisk 9 ut av 10 kurs) .

Du kan også stille dine spørsmål i messenger og vi svarer snarest mulig. 

 

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Send e-post

tlf: +45 26 15 83 65

(Og bare rolig det er trønderen Annette som tar telefonen selv om det er dansk nummer)

  • VISFAS LinkedIn
  • VISFAS Instagram
  • VISFAS Facebook

© 2019 VISFAS - Visuell fasilitering som hjelper deg med å skape effektive prosesser.