Kurs i visuell fasilitering  vinter 2021

Bli en som tegner på arbeidet. 

Kursene henvender seg til deg som gjerne vil lære visuell fasilitering, og få innsikt i og øve deg på hvordan du bruker tegninger som et aktivt verktøy i din jobb. 
 • Introduksjon til Procreate
  Tue, Feb 02
  Zoom
  Feb 02, 11:00 AM – 11:20 AM
  Zoom
  20 min gjennomgang av tegneprogrammet Procreate hvor du også vil lære hvordan du tegner live på digitale møter ved hjelp av Ipad og apple pen. Opplegget er gratis.
  Del
 • Digitalt kurs i visuell fasilitering
  Mon, Mar 08
  Zoom
  Mar 08, 9:00 AM – Mar 09, 3:00 PM
  Zoom
  2 dagers kurs i visuell fasilitering. Kurset blir holdt digitalt. Pris: 11500,- kr. inkl. tusjkit. Deltakerne får et eget tusjkit. Bindende påmelding.
  Del
 • Digitalt kursus visuel facilitering 1 dag(dansk)
  Mon, Mar 15
  Zoom
  Mar 15, 9:00 AM – 3:00 PM
  Zoom
  1 dags kursus i visuel facilitering målrettet dansk publikum. Kurset er digitalt. Pris: 4200,- DKK. Bindende tilmelding.
  Del

Jeg er jo blitt et tegnende menneske etter at jeg møtte deg, og har både fått og skapt nye perspektiv på fasilitering av møter og prosesser. Kreativiteten blomstrer i fagmiljøet. Vi er blitt modigere og mer kreativ i vår faglighet og tilnærming til de mulighetsrom som finnes i hverdagen.  Takk!

Torill Naavik

NTNU

Vi hadde stort utbytte av de to dagene med Annette. Vi har lært å synliggjøre problemer og prosesser bedre. Vi bruker tegning i hverdagen nå: For eksempel er referater og oppsummeringer mye mer inkluderende og engasjerende når de blir tegnet mens vi sitter sammen i et møte.  Det vi lærte har hjulpet oss til å være mer lekne og kreative i både ideprosesser og presentasjoner, og vi ser at det (selvfølgelig) engasjerer på en annen måte enn excel-ark og powerpointer. Og det er jo helt sant at alle kan tegne!

Ellen Kjeld Johnsen

Oslo kommune, bydel Østensjø

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Send e-post

tlf: +45 26 15 83 65

(Og bare rolig det er trønderen Annette som tar telefonen selv om det er dansk nummer)

 • VISFAS LinkedIn
 • VISFAS Instagram
 • VISFAS Facebook

© 2019 VISFAS - Visuell fasilitering som hjelper deg med å skape effektive prosesser.