Kurs i visuell fasilitering  høst 2020

Bli en som tegner på arbeidet. 

Kursene henvender seg til deg som gjerne vil lære visuell fasilitering, og få innsikt i og øve deg på hvordan du bruker tegninger som et aktivt verktøy i din jobb. 
Ikontrening LIVE Online
Thu, Dec 10
Zoom
Dec 10, 9:00 AM – 3:00 PM
Zoom
Teknisk tegnetrening med fokus på ikoner. Du lærer å tegne ulike typer mennesker og ikoner for steder, prosess, dialog, strategi, innovasjon, utvikling og mange flere. 5800,- kr. inkludert tusjkit (4900,- kr. uten tusjkit) Bindende påmelding.
Del
Visuell samtale LIVE online
Mon, Jan 11
Zoom
Jan 11, 2021, 9:00 AM – 3:00 PM
Zoom
Kurset for deg som har samtaler i din jobb og vil gjerne lære å bruke ulike visualiseringsteknikker i samtalen. Vi vil arbeide med ikoner og visuelle maler som gjør det lettere å holde fokus og styring i samtalen. 4800,- kr. inkludert tusjkit (4200,- kr. uten tusjkit) Bindende påmelding.
Del
Digitalt kurs i visuell fasilitering
Thu, Jan 21
Zoom
Jan 21, 2021, 9:00 AM – Jan 22, 2021, 3:00 PM
Zoom
2 dagers kurs i visuell fasilitering. Kurset blir holdt digitalt. Pris: 11500,- kr. inkl. materialer og forpleining. Deltakerne får et eget tusjkit. Bindende påmelding.
Del

Jeg er jo blitt et tegnende menneske etter at jeg møtte deg, og har både fått og skapt nye perspektiv på fasilitering av møter og prosesser. Kreativiteten blomstrer i fagmiljøet. Vi er blitt modigere og mer kreativ i vår faglighet og tilnærming til de mulighetsrom som finnes i hverdagen.  Takk!

Torill Naavik

NTNU

Vi hadde stort utbytte av de to dagene med Annette. Vi har lært å synliggjøre problemer og prosesser bedre. Vi bruker tegning i hverdagen nå: For eksempel er referater og oppsummeringer mye mer inkluderende og engasjerende når de blir tegnet mens vi sitter sammen i et møte.  Det vi lærte har hjulpet oss til å være mer lekne og kreative i både ideprosesser og presentasjoner, og vi ser at det (selvfølgelig) engasjerer på en annen måte enn excel-ark og powerpointer. Og det er jo helt sant at alle kan tegne!

Ellen Kjeld Johnsen

Oslo kommune, bydel Østensjø

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Send e-post

tlf: +45 26 15 83 65

(Og bare rolig det er trønderen Annette som tar telefonen selv om det er dansk nummer)

  • VISFAS LinkedIn
  • VISFAS Instagram
  • VISFAS Facebook

© 2019 VISFAS - Visuell fasilitering som hjelper deg med å skape effektive prosesser.