Kurs i visuell fasilitering  vinter 2021

Bli en som tegner på arbeidet. 

Kursene henvender seg til deg som gjerne vil lære visuell fasilitering, og få innsikt i og øve deg på hvordan du bruker tegninger som et aktivt verktøy i din jobb. 
 • man. 12. apr.
  Zoom
  Lær hvordan du bygger opp effektive digitale møter ved hjelp av fasiliteringsteknikker. Du vil få en rekke verktøy til prosessdesign og dreiebok, et øvelseskatalog og tips til å håndtere motstand. Pris: 6200,- kr. Bindende påmelding. Early bird rabatt ved påmelding før 10. mars. Spar 700,- kr.
  Del
 • ons. 05. maj
  Zoom
  2 dagers digitalt kurs i visuell fasilitering 5.-6. mai. Lær basis tegneteknikk, grunnikoner og hvordan du bygger opp presentasjoner og prosesskart med tegninger. Pris: 11500,- kr. Deltakerne får et eget tusjkit. Kurset arrangeres i samarbeid med Bouvet. Bindende påmelding.
  Del
 • fre. 07. maj
  Zoom
  Overbygningskurs for deg som tidligere har deltatt på to dagers kurset i visuell fasilitering. Mer tegneteknikk. Mer mennesker. Mer maler. Pris: 6200,- kr. Bindende påmelding. Early bird rabatt ved påmelding før 10. mars. Spar 700,- kr.
  Del

Jeg er jo blitt et tegnende menneske etter at jeg møtte deg, og har både fått og skapt nye perspektiv på fasilitering av møter og prosesser. Kreativiteten blomstrer i fagmiljøet. Vi er blitt modigere og mer kreativ i vår faglighet og tilnærming til de mulighetsrom som finnes i hverdagen.  Takk!

Torill Naavik

NTNU

Vi hadde stort utbytte av de to dagene med Annette. Vi har lært å synliggjøre problemer og prosesser bedre. Vi bruker tegning i hverdagen nå: For eksempel er referater og oppsummeringer mye mer inkluderende og engasjerende når de blir tegnet mens vi sitter sammen i et møte.  Det vi lærte har hjulpet oss til å være mer lekne og kreative i både ideprosesser og presentasjoner, og vi ser at det (selvfølgelig) engasjerer på en annen måte enn excel-ark og powerpointer. Og det er jo helt sant at alle kan tegne!

Ellen Kjeld Johnsen

Oslo kommune, bydel Østensjø

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Send e-post

tlf: +45 26 15 83 65

(Og bare rolig det er trønderen Annette som tar telefonen selv om det er dansk nummer)

 • VISFAS LinkedIn
 • VISFAS Instagram
 • VISFAS Facebook

© 2021 VISFAS - Visuell fasilitering som hjelper deg med å skape effektive prosesser.