Kurs i visuell fasilitering  2021

Bli en som tegner på arbeidet. 

Kursene henvender seg til deg som gjerne vil lære visuell fasilitering, og få innsikt i og øve deg på hvordan du bruker tegninger som et aktivt verktøy i din jobb. 
 • Digitalt kurs i visuell fasilitering
  man. 06. sep.
  Zoom
  2 dagers digitalt kurs i visuell fasilitering 6.-7. september. Lær basis tegneteknikk, grunnikoner og hvordan du bygger opp presentasjoner og prosesskart med tegninger. Pris: 11 500,- kr. Deltakerne får et eget tusjkit. Kurset arrangeres i samarbeid med Bouvet. Bindende påmelding.
  Del
 • Morgentegnefitness Drop in lettvektere
  tir. 07. sep.
  Zoom
  6x45 min morgentegnetrening for deg som vil ha dryss av trening og triks i en travel hverdag. 6 tirsdager i kl. 08.10 - 08.55. Nytt tema hver gang. Fleksibelt forløp. Forløpet passer både til deg som er nybegynner eller vært på 1 eller 2 dagers kurset Særpris Kr. 899,- kr. for alle 6 ganger.
  Del
12141699_162911357389678_663927796175025

Jeg er jo blitt et tegnende menneske etter at jeg møtte deg, og har både fått og skapt nye perspektiv på fasilitering av møter og prosesser. Kreativiteten blomstrer i fagmiljøet. Vi er blitt modigere og mer kreativ i vår faglighet og tilnærming til de mulighetsrom som finnes i hverdagen.  Takk!

Torill Naavik

NTNU

Ellen_redigerede_redigerede.png

Vi hadde stort utbytte av de to dagene med Annette. Vi har lært å synliggjøre problemer og prosesser bedre. Vi bruker tegning i hverdagen nå: For eksempel er referater og oppsummeringer mye mer inkluderende og engasjerende når de blir tegnet mens vi sitter sammen i et møte.  Det vi lærte har hjulpet oss til å være mer lekne og kreative i både ideprosesser og presentasjoner, og vi ser at det (selvfølgelig) engasjerer på en annen måte enn excel-ark og powerpointer. Og det er jo helt sant at alle kan tegne!

Ellen Kjeld Johnsen

Oslo kommune, bydel Østensjø

Grafisk fasilitering